Rreth nesh

Shtëpia Urban©, e themeluar në qershor të vitit 2015, është portali atraktiv i patundshmërive për persona privatë dhe agjenci profesionale të patundshmërive. Këtu takohen ofertuesit dhe kërkuesit e objekteve të banimit në një platformë të thjeshtë dhe efikase. Kështu ne jemi adresa e parë për shpalljen e objekteve në tërë Kosovën. Shërbimi ynë shtesë ju ofron këshilla të rëndësishme për shpallje dhe e kompleton ofertën me adresat e mjeshtërve dhe ofruesve të shërbimeve të interierit në rajonin tuaj.

  • Qira - Merr shtëpi me qira në Kosovë dhe në rajonin tuaj
  • Blej - Blej objektin tënd të ëndrrave në Kosovë dhe në rajonin tuaj
  • Shpallje - Bëni shpallje në platformën profesionale të internetit Shtëpia Urban©, adresa ♯1 për patundshmëri në Kosovë
  • Mjeshtër - Gjej mjeshtrin e përshtatshëm në rajonin tuaj në Kosovë
  • Interieri - Gjej mobilet tuaja të reja dhe artikujt dekorues në Kosovë dhe në rajonin tuaj
  • Partnerët - Agjencitë tuaja profesionale të patundshmërive në Kosovë dhe në rajonin tuaj