Mjeshtër

Dëshironi ta ndërtoni një shtëpi të re apo ta rinovoni apo ta rindërtoni atë? Gjejeni këtu mjeshtrin e besueshëm në komunën tënde apo tërë Kosovën.

Regjistro biznesin 30€ 0.00€ / vit

OFERTË PROMOCIONALE: Kjo dhuratë mirëseardhje është e vlefshme vetëm nëse regjistroheni deri më 30.11.2017

A dëshironi ta regjistroni biznesin tuaj? Shtojeni reputacionin tuaj dhe merrni më shumë punë. A keni pasur deri tani pak sukses përmes shpalljeve të zakonshme në gazeta ose në faqet e verdha? Shtëpia Urban© ju ofron mundësi të reja.

 • Alfa Beta Group

  Kontakti

  Agim Drenica

  0385245242

  Adresa

  Nena Tereze, Batushë, Fushë Kosovë

  www.123.com

  Realizon projekte të ambjenteve të brëndshme e të jashtme për banim, institucione si dhe çdo element tjetër të arredimit urban deri në konceptimin e plotë në 3 dimensional. Çdo element realizohet në detaj, duke trajtuar anën estetike, hapesinore e strukturore. Me anë të programeve profesionale në fushen e arkitekturës AutoCad dhe 3D Max modelohet cdo ide duke ju ndihmuar në krijimin e një imazhi të plotë të projektit tuaj.

  Kategoritë

  Firmë ndërtimore, Kompani rrënimi, Zyrë arkitekture

 • DyGur

  Kontakti

  Korab Zhuja

  Adresa

  kompeksi tregtia no. 22, mati 1, Prishtinë

  www.dygur.com

  B2B shërbime për biznes.

  Kategoritë

  Të ndryshme