Shpallje

Rriteni atraktivitetin dhe cilësinë e shpalljes tuaj dhe ndiqni këshillat tona të vlefshme për shpallje të suksesshme. Këtu i gjeni disa shembuj nga Shtëpia Urban©.

Titulli i shpalljes

Përdorni tituj interesant!

 • Pamje e mrekullueshme e natyrës
 • Banesë ekskluzive me 4.5 dhoma
 • „Jepen me qira për herë të parë“ banesa moderne
 • Shtëpi e madhe për një familje, e rinovuar rishtazi
 • Banesë moderne afër natyrës
 • Shtëpia juaj e re në
 • Ofertë e veçantë në
 • Banim me çmim të volitshëm
 • Banesë me 3.5 dhoma me diell dhe me pamje fantastike

Adresa

 • Adresa e objektit të jepet e saktë dhe mundësisht e plotë

Çmimi

 • Të dhënat për çmimin të jenë korrekte
 • Nëse është e mundur mos përdorni formulimin „Çmimi sipas kërkesës“, e pengon kontaktin e kërkuesit
 • Çmimi të jetë realist dhe në bazë të objektit, rekomandohet ta merrni një vlerësim të çmimit

Përshkrimi i shpalljes

 • Teksti i lehtë për t´u lexuar
 • Informacionet e rëndësishme i shënoni në fillim të tekstit
 • Radhitjen e bëni sipas rëndësisë: p.sh. 2 dhoma gjumi/banjë, WC/ Madhësia e dhomave në m2/ Pajisja (p.sh. Enëlarëse)/ Dyshemeja (p.sh. tepih, parket, qeramikë)/ Pajisje të veçanta (Kopsht, kaminë)/ Rrethina (p.sh. male, fushë lojërash, mundësi për blerje)

Fotografitë

 • Fotografitë të jenë të cilësisë së mirë
 • Rekomandohet t´i bëni fotografitë gjatë ditëve me diell
 • Interieri i pastër
 • Kujdes: Gjësendet e vlefshme si automobilat etj. mos të jenë në fotografi. Rreziku i vjedhjes
 • Renditja e fotografive:

 1. Kopshti
 2. Dhoma e ditës
 3. Kuzhina
 4. Dhoma e gjumit
 5. Banja/WC
 6. Pamja jashtë
 7. Plani

Dokumentacioni i shitjes

I bashkëngjitni dokumentacionin e shitjes dhe planin në formatet .pdf, .doc, dhe .docx. Vetëm dokumentacionet profesionale janë të mirëpritura !