Interier

Kauq, shtrat apo perde? Në Shtëpia Urban© e gjeni dyqanin e shitjeve nga rajoni juaj dhe një përzgjedhje në komunën tënde apo tërë Kosovën.

Regjistro biznesin tuaj 30€ 0.00€ / vit

OFERTË PROMOCIONALE: Kjo dhuratë mirëseardhje është e vlefshme vetëm nëse regjistroheni deri më 30.11.2017

A dëshironi ta regjistroni biznesin tuaj? Shtojeni reputacionin tuaj dhe merrni më shumë punë. A keni pasur deri tani pak sukses përmes shpalljeve të zakonshme në gazeta ose në faqet e verdha? Shtëpia Urban© ju ofron mundësi të reja.

 • AKS AGENCY

  Kontakti

  Ramadan Hashani

  + 377 45 903 902

  Adresa

  Rr. " HAsan Prishtina", Novobërdë

  Agjension per shitjen dhe ndermjetsim ne patundshmeri si dhe projektim dhe asistenc ingjinjerike.

  Kategoritë

  Të ndryshme

 • begu shpk

  Kontakti

  avni begolli

  +38344197388

  Adresa

  ilir konushevci 153, Prishtinë

  Pjese rezerve per makineri bujqesore

  Kategoritë

  Të ndryshme

 • Zini Mobileri

  Kontakti

  Bajram Berisha

  038524524

  Adresa

  Nena Tereze, Pasjan, Partesh

  Mobiler themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregtimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3000 m2 si dhe me nje system magazinimi prej 6000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin. Koha dhe eksperienca i kane treguar firmes se cilat jane nevojat reale te klienteve kundrejt produkteve : cilesi dhe dizenjo, duke realizuar keshtu cdo deshire te tyre. Produktet tona shoqërohen në mënyrë integrale, me suportin dhe ndihmën që punonjësit tanë ju ofrojnë për çdo specifikim në lidhje me keto produkte, ndihmë e cila gjithashtu shtrihet edhe që ofrohen nga një staf arkitektesh për arredimin e ambjenteve tuaja.

  Kategoritë

  Mobile dhe aksesorë

 • Zini Mobileri

  Kontakti

  Bajram Drenica

  0385245242

  Adresa

  Nena Tereze, Dardani, Ferizaj

  Mobileri u themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregtimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3000 m2 si dhe me nje system magazinimi prej 6000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin. Koha dhe eksperienca i kane treguar firmes se cilat jane nevojat reale te klienteve kundrejt produkteve : cilesi dhe dizenjo, duke realizuar keshtu cdo deshire te tyre. Produktet tona shoqërohen në mënyrë integrale, me suportin dhe ndihmën që punonjësit tanë ju ofrojnë për çdo specifikim në lidhje me keto produkte, ndihmë e cila gjithashtu shtrihet që ofrohen nga një staf arkitektesh për arredimin e ambjenteve tuaja.

  Kategoritë

  Mobile dhe aksesorë